Una proposta educativa per a totes les edats

Som una escola de música inclusiva, amb classes per a tots els grups d'edat, des dels més petits fins als adults. Amb una visió progressiva i adaptativa, oferim diferents nivells d'aprenentatge per ajudar els alumnes a adquirir els seus coneixements musicals de manera gradual i consistent. Creiem fermament que la música no té límits d'edat i que tothom pot gaudir-ne dels seus beneficis i trobar-hi la seva passió.

Descobreix la bellesa dels instruments de corda clàssics

Els nostres cursos de violí, viola i violoncel són una oportunitat excel·lent per endinsar-se en la màgia dels instruments de corda clàssics. Cadascun d'aquests instruments aporta el seu propi caràcter i tonalitat, proporcionant una experiència musical inigualable.

Aprèn a tocar la bateria

Per als aspirants a ritmistes, oferim classes de bateria que permeten als estudiants explorar l'impuls i l'energia d'aquest instrument crucial. Aprendràs a marcar el ritme i a dominar les tècniques essencials de la percussió.

Domina instruments de vent i metall

Els nostres cursos d'instruments de vent i metall inclouen classes de flauta de bec, flauta travessera, clarinet, saxo i trompeta. Cada un d'aquests instruments aporta la seva pròpia sonoritat i expressivitat, proporcionant una experiència musical ricament diversa.

Estudia piano

El piano és un dels instruments més versàtils i expressius. Les nostres classes de piano et permeten explorar aquesta complexitat, aprenent a tocar una àmplia varietat de sons i textures musicals. Aprofita aquesta oportunitat per dominar un instrument que és la base de tants gèneres musicals.

Cant

Amb aquesta àmplia oferta d'instruments, la nostra escola és el lloc ideal per a qualsevol aspirant a músic. Vine a descobrir el teu nou amor musical amb nosaltres!

INSTRUMENTS

Guitarra clàssica

Guitarra flamenca

guitarra acústica

GUITARRA eléctrica

baix elèctric

ukelele

violí

viola

violoncel

bateria

flauta de bec​

flauta travessera

clarinet

saxo

TRoMpeta

piano

Descobreix el poder de la música

Explora els fascinants instruments que estudiem i uneix-te a la nostra meravellosa comunitat musical. Matricula’t ara per al curs 2023/2024 i comença el teu viatge musical amb nosaltres.

Matrícula oberta, Inscriu-te!