Instruments: una proposta educativa per a totes les edats

A Taller de Música, com a escola inclusiva, ens comprometem a crear un ambient on cada alumne pugui desenvolupar el seu talent musical en un espai d’acceptació i suport. La nostra visió és ser un líder en educació musical progressiva, adaptant els nostres mètodes a les necessitats individuals i fomentant una comunitat diversa i apassionada per la música. A través de diversos instruments musicals, els nostres estudiants milloren les seves capacitats tècniques i creatives, alhora que enforteixen les seves habilitats socials, emocionals i cognitives.

Oferim programes dissenyats específicament per a cada grup d’edat, assegurant que cada estudiant rebi l’orientació adequada per a la seva etapa de desenvolupament. Des dels més petits, que descobreixen la música per primera vegada, fins als adults que busquen perfeccionar les seves habilitats o aprendre una cosa nova, les nostres classes estan estructurades per a proporcionar aprenentatge a mida.

Descobreix la bellesa dels instruments de corda clàssics

Els nostres cursos de violí, viola i violoncel són una oportunitat excel·lent per endinsar-se en la màgia dels instruments de corda clàssics. Cadascun d’aquests instruments aporta el seu propi caràcter i tonalitat, proporcionant una experiència musical inigualable. Estudiar violí, viola o violoncel millora la coordinació, la concentració i la disciplina. A més, tocar aquests instruments ajuda a desenvolupar la sensibilitat emocional i l’apreciació estètica.

Aprèn a tocar la bateria

Pels aspirants a ritmistes, oferim classes de bateria que permeten als estudiants explorar l’impuls i l’energia d’aquest instrument crucial. Aprendràs a marcar el ritme i a dominar les tècniques essencials de la percussió. La bateria requereix una sòlida tècnica que inclou coordinació, ritme i control del tempo. Tocar la bateria pot ser una excel·lent sortida per a l’estrès i l’expressió personal.

Domina instruments de vent i metall

Els nostres cursos d’instruments de vent i metall inclouen classes de flauta de bec, flauta travessera, clarinet, saxo i trompeta. Cadascun d’aquests instruments aporta la seva pròpia sonoritat i expressivitat, proporcionant una experiència musical ricament diversa. Els estudiants de vents i metalls tenen l’oportunitat de destacar com a solistes i també d’integrar-se en combos i orquestres, aprenent a col·laborar i aportar a un objectiu musical comú.

Estudia piano amb nosaltres

El piano és un dels instruments més versàtils i expressius. Les nostres classes de piano et permeten explorar aquesta complexitat, aprenent a tocar una àmplia varietat de sons i textures musicals. Aprofita aquesta oportunitat per dominar un instrument que és la base de tants gèneres musicals. Els estudiants exploren diversos estils, incloent-hi música barroca, clàssica, romàntica, moderna i contemporània, així com jazz i música popular.

L'art del cant

Les nostres classes de cant estan enfocades a tècniques de respiració, col·locació de la veu i articulació, permetent als estudiants desenvolupar una tècnica vocal saludable i efectiva. El cant enforteix la comprensió de la música, millora l’habilitat auditiva i enriqueix l’expressió emocional, elements crucials per a un músic complet.

Vine a descobrir la teva passió per la música

Entenem que l’elecció d’una escola de música és significativa i personal, i per això, et convidem que vinguis a visitar-nos i experimentis de primera mà la qualitat i calidesa de les nostres classes. Les nostres portes estan sempre obertes per a aquells que desitgen aprendre i compartir la seva passió per la música. Amb aquesta àmplia oferta d’instruments, Taller de Música és el lloc ideal per a qualsevol aspirant a músic. Vine a descobrir el teu nou amor musical amb nosaltres!

INSTRUMENTS

Guitarra clàssica

Guitarra flamenca

guitarra acústica

GUITARRA eléctrica

baix elèctric

ukelele

violí

viola

violoncel

bateria

flauta de bec​

flauta travessera

clarinet

saxo

TRoMpeta

piano

Descobreix el poder de la música

Explora els fascinants instruments que estudiem i uneix-te a la nostra meravellosa comunitat musical. Matricula’t ara per al curs 2023/2024 i comença el teu viatge musical amb nosaltres.

Matrícula oberta, Inscriu-te!

Segueix-nos a Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user tallerdemusicabdn does not have permission to use this feed type.