MATRÍCULA OBERTA 2023 / 2024 - Taller de Música a Badalona

A Taller de Música som la teva escola de música a Badalona! Som el punt de referència per a tots aquells que desitgen explorar el món de la música. Amb un compromís ferm envers l’experiència educativa i una passió per fomentar l’amor per la música, el Taller de Música ofereix una experiència única i completa a estudiants de totes les edats.

Matrícula oberta pel curs acadèmic 2023/2024! Dirigida tant a joves com a adults. Si t’agrada la música i vols aprendre en un entorn dinàmic i professional, ara és el moment de començar o continuar el teu viatge musical. Al Taller de Música, creiem que l’educació musical no és només una habilitat, sinó una experiència de vida que enriqueix tant l’àmbit personal com el comunitari.

Per Què Escollir el Taller de Música?

Escollir el Taller de Música de Badalona per a l’educació musical dels teus fills o pel teu propi desenvolupament artístic significa abraçar una filosofia d’ensenyament única, on l’aprenentatge de la música és tant divertit com enriquidor. Creiem fermament que la millor manera d’aprendre és a través de l’experiència, la pràctica i el joc. Aquest enfocament fa que les classes de música siguin esperades amb il·lusió pels nostres alumnes, transformant cada sessió en una aventura creativa.

La Nostra Missió en l'Educació Musical

Al Taller de Música de Badalona, la nostra missió és proporcionar una experiència d’aprenentatge musical enriquidora que transcendeixi el simple fet d’aprendre a tocar un instrument. Per a nosaltres, la música és una llengua universal, una finestra a noves formes d’expressió i una font inesgotable de descobriment personal.

Volem que els nostres alumnes gaudeixin de la música, no només dins de l’aprenentatge a l’aula, sinó com a part integrant de la seva vida quotidiana i futura. És per això que els nostres cursos estan dissenyats per inspirar i motivar els estudiants, independentment de la seva edat o nivell d’experiència, perquè gaudeixin de la música en tot moment, començant un viatge que l’acompanyarà tota la vida.

Un dels aspectes més singulars del nostre enfocament és el caràcter transversal de la nostra educació musical. A través d’una oferta diversa d’estils, des del clàssic fins al modern, i una àmplia gamma d’instruments, ens assegurem que cada estudiant trobi el seu propi camí dins del món de la música. Per això, els nostres cursos integren diferents disciplines, combinant la pràctica instrumental amb el coneixement teòric, i fins i tot elements de composició i improvisació.

Varietat d'Instruments i Nivells

Cada estudiant és únic, amb els seus propis interessos i objectius musicals. És per això que tenim un ampli ventall d’instruments clàssics i moderns perquè els nostres alumnes puguin escollir i expressar-se en el format que més els agradi! Els professors del Taller de Música treballen de prop amb cada alumne per adaptar el currículum i les tècniques d’ensenyament a les seves preferències individuals, garantint així una experiència d’aprenentatge més atractiva i eficaç.

Aquest enfocament personalitzat es complementa amb un ampli espectre de nivells d’aprenentatge, garantint que hi hagi un lloc per a cada estudiant, des del principiant més nou fins a l’estudiant avançat. Oferim classes per a nens, joves i adults. El nostre objectiu és assegurar que cada estudiant, independentment de la seva edat o nivell de destresa, trobi un camí d’aprenentatge que el permeti dominar el llenguatge universal de la música.

Matricula't a Taller de Música!

Si estàs interessat a unir-te a nosaltres al Taller de Música, inscriure’s és fàcil i accessible. Pots visitar-nos personalment o contactar amb nosaltres per rebre tota la informació necessària.

Truca al Taller de Música de dilluns a divendres.
Carrer d’en Prim, 151

Telèfon 93 464 21 33
Telèfon: 626 117 312 (Montse)

Dimarts i dimecres. Matí de 10 a 13h
De dilluns a divendres. Tardes de 16 a 21h