La nostra missió és que els alumes gaudeixin de la música tant en el present com en el futur.

Descobreix el poder de la música

Explora els fascinants instruments que estudiem i uneix-te a la nostra meravellosa comunitat musical. Matricula’t ara per al curs 2023/2024 i comença el teu viatge musical amb nosaltres.

Matrícula oberta, Inscriu-te!

MÚSICA EN FAMÍLIA

Per a infants de 6 mesos a 3 anys i un acompanyant adult.
Sessions destinades a afavorir el desenvolupament de l’infant a través de la música.
El programa educa en l’àmbit musical i alhora desenvolupa les seves capacitats cognitives i emocionals.

INICIACIÓ MUSICAL PER A NENS I NENES DE 3 I 4 ANYS

A través del joc, l’experimentació sonora, el ritme, la motricitat, la dansa i les cançons. Treballem el desenvolupament integral de l’infant, l’oïda interna musical, la memòria, la creativitat, la parla, l’entonació, el sentit rítmic i l’expressió.

1r nivell

Per a nens i nenes de 4 a 5 anys. 

El treball d’aquest curs, és una iniciació al llenguatge musical, que està basat en l’experimentació sensorial (cançó, audició, ritme-motricitat, educació de la veu, danses, i treball amb instruments). 

2n nivell. exposició instrumental

Per a nens i nenes de 5 a 6 anys.
En aquest nivell els nens compaginen el treball del llenguatge musical, amb una exposició instrumental que els donarà l’oportunitat de conèixer durant el curs els següents instruments: PIANO, VIOLÍ, VIOLONCEL, GUITARRA, SAXÒFON, FAGOT, FLAUTA TRAVESSERA, FLAUTA DE BEC, TROMPETA i CLARINET.

 

3r nivell. taller d'instruments

Per a nens i nenes de 6 a 7 anys.
En aquest nivell els nens compaginaran el treball del  llenguatge musical i de l’instrument , passant durant tot el curs per quatre tallers diferents, PIANO, GUITARRA, FLAUTA i VIOLÍ.

4t nivell. 1r, 2n, 3r i 4t curs

En aquests nivells es compaginarà el treball del llenguatge musical  (classes en grup) i el de l’instrument (classes individuals).

COR JOVE

ORQUESTRA

COMBOS i grups instrumentals

Agrupacions de varis instruments per aprendre a tocar en grup i gaudir de la música. Saber escoltar als altres i a un mateix. Treballar en diferents estils de música.

Música per adults

El cursos van dirigits a persones adultes (no hi ha límit d’edat), sense coneixements musicals o amb una formació bàsica.
Les classes d’instruments són individuals o en grups reduïts. Són classes totalment personalitzades en funció del nivell, la capacitat i interessos.
Fem combos-grup instrumental per aprendre a tocar en grup i disfrutar de la música.