Música per a nens i nenes

Fes que els teus fills descobreixin un món de melodies i ritmes en els nostres Cursos Infantils de Música per a nens i nenes, dissenyats especialment per a despertar l’amor per la música en els més petits de la casa. A Taller de Música, creiem que cada nen mereix l’oportunitat d’explorar el seu potencial musical, i per això oferim una àmplia gamma de cursos, adaptats a diferents edats i nivells d’habilitat. Des de la iniciació musical fins a tallers més avançats, els nostres cursos estan pensats per a enriquir l’experiència educativa de nens i nenes a través de la música.

De què tracten aquests Cursos Infantils de Música per a nens i nenes?

Cada nivell del nostre programa està meticulosament dissenyat per adaptar-se a les capacitats i necessitats de diferents edats. En els següents cursos es treballa el llenguatge musical en grup i l’instrument a nivell individual:

Iniciació - Per a infants de 3 i 4 anys

Aquí s'introdueixen els conceptes bàsics de la música de manera lúdica i estimulant.

Nivell 1 - Exposició d'instruments

Pensat per a aquells que comencen el seu viatge musical, enfocant-se en el desenvolupament d'habilitats bàsiques.

Nivell 2 - Roda d'instruments

Exposició instrumental on nens i nenes exploren diferents instruments, la qual cosa els ajuda a trobar la seva passió i potencial.

Nivell 3 - Combos

Tallers d’instruments que ofereixen una instrucció més enfocada en instruments específics, perfeccionant les habilitats i tècniques.

Nivell 4 - Grups instrumentals

Aquest curs aprofundeix en aspectes més avançats de la teoria i pràctica musical dels infants en grup.

Cada curs està dissenyat no sols per a ensenyar música, sinó per estimar-la i inspirar-se amb ella, donant suport al desenvolupament emocional, cognitiu i social de cada nen.

Metodologia i Enfocament Educatiu

La nostra metodologia està centrada en un aprenentatge musical integral i experiencial. Defensem la importància d’una educació musical que sigui divertida i alhora formativa, combinant tècniques tradicionals amb mètodes innovadors. El nostre enfocament pedagògic es basa en l’aprenentatge actiu, on els nens i les nenes aprenen sobre música i l’experimenten a través del joc, l’exploració i la pràctica.

Adaptem les nostres classes a cada grup d’edat i nivell, assegurant que el contingut sigui rellevant i accessible. Per als més petits, les classes són més lúdiques i s’enfoquen en el moviment i l’exploració sonora, mentre que pels grups més grans, les sessions inclouen una formació més tècnica i teòrica, sempre mantenint un ambient alegre i motivador. Ens esforcem per fomentar l’amor per la música, desenvolupant habilitats com la creativitat, la concentració i la confiança en si mateixos.

Apunta als teus fills al Curs de Música per a nens i nenes

A Taller de Música, el paper dels nostres instructors, altament qualificats i apassionats per l’ensenyament musical, és essencial per nodrir l’aprenentatge i el desenvolupament dels nens i nenes. L’educació musical en la infància és una inversió inavaluable que enriqueix la vida dels infants en molts aspectes. Si vols que el teu fill o filla formi part d’aquesta aventura musical, els pots inscriure fàcilment omplint el formulari del final d’aquesta pàgina, fent-nos una visita o contactant amb nosaltres per obtenir detalls sobre dates d’inici, durada dels cursos, tarifes i qualsevol altra informació. Som aquí per respondre a les vostres consultes i guiar-vos en l’inici d’aquest viatge musical!

Descobreix el poder de la música

Explora els fascinants instruments que estudiem i uneix-te a la nostra meravellosa comunitat musical. Matricula’t ara per al curs 2023/2024 i comença el teu viatge musical amb nosaltres.

Matrícula oberta, Inscriu-te!

Segueix-nos a Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user tallerdemusicabdn does not have permission to use this feed type.