ACTIVITATS

La nostra missió és que els alumes gaudeixin de la música tant en el present com en el futur.
Oferim una proposta educativa transversal, que permet als alumnes créixer acompanyats de la música.

MÚSICA EN FAMÍLIA

Per a infants de 6 mesos a 3 anys i un acompanyant adult.
Sessions destinades a afavorir el desenvolupament de l’infant a través de la música.
El programa educa en l’àmbit musical i alhora desenvolupa les seves capacitats cognitives i emocionals.

INICIACIÓ MUSICAL PER A NENS I NENES DE 3 I 4 ANYS

A través del joc, l’experimentació sonora, el ritme, la motricitat, la dansa i les cançons. Treballem el desenvolupament integral de l’infant, l’oïda interna musical, la memòria, la creativitat, la parla, l’entonació, el sentit rítmic i l’expressió.

1r nivell

Per a nens i nenes de 4 a 5 anys. 

El treball d’aquest curs, és una iniciació al llenguatge musical, que està basat en l’experimentació sensorial (cançó, audició, ritme-motricitat, educació de la veu, danses, i treball amb instruments). 

2n nivell. exposició instrumental

Per a nens i nenes de 5 a 6 anys.
En aquest nivell els nens compaginen el treball del llenguatge musical, amb una exposició instrumental que els donarà l’oportunitat de conèixer durant el curs els següents instruments: PIANO, VIOLÍ, VIOLONCEL, GUITARRA, SAXÒFON, FAGOT, FLAUTA TRAVESSERA, FLAUTA DE BEC, TROMPETA i CLARINET.

 

3r nivell. taller d'instruments

Per a nens i nenes de 6 a 7 anys.
En aquest nivell els nens compaginaran el treball del  llenguatge musical i de l’instrument , passant durant tot el curs per quatre tallers diferents, PIANO, GUITARRA, FLAUTA i VIOLÍ.

4t nivell. 1r, 2n, 3r i 4t curs

En aquests nivells es compaginarà el treball del llenguatge musical  (classes en grup) i el de l’instrument (classes individuals).

COR JOVE

ORQUESTRA

COMBOS i grups instrumentals

Agrupacions de varis instruments per aprendre a tocar en grup i gaudir de la música. Saber escoltar als altres i a un mateix. Treballar en diferents estils de música.

Música per adults

El cursos van dirigits a persones adultes (no hi ha límit d’edat), sense coneixements musicals o amb una formació bàsica.
Les classes d’instruments són individuals o en grups reduïts. Són classes totalment personalitzades en funció del nivell, la capacitat i interessos.
Fem combos-grup instrumental per aprendre a tocar en grup i disfrutar de la música.

Desplaçat dalt de tot