C/ Prim, 151, Badalona
Tel. 93 464 21 33 / 626 117 312
QUI SOM

Taller de Música

 

Oferim una sèrie d’activitats musicals educatives tant en la vessant clàssica com en la moderna i per a totes les edats. Es parteix de la base que la música és una activitat de caire extraescolar.

 

 - Trets d´identitat

 

En aquesta escola acollim una gran diversitat d’alumnes i per això volem oferir una formació que els permeti gaudir de la música tant en el present com en el futur.
 

Per aconseguir això intentem crear un clima de confiança, estimació i cooperació on la integració de tots els alumnes es vegi afavorida.
 

A més a més el nostre objectiu en la formació dels alumnes es potenciar la coeducació i afavorir una educació integral potenciant una sèrie d’hàbits, tant personals com de treball, que ajudaran a l’alumne a desenvolupar la seva autonomia. La diversitat d’alumnes la entenem com un fet positiu i per això entenem i respectem els diferents ritmes d’aprenentatge que presenten els alumnes.


Pretenem fomentar l’esperit crític, la responsabilitat, la tolerància, i la solidaritat tant respecte a un mateix com davant dels altres.


Entenem la música com una eina de comunicació i com un concepte ampli que engloba diferents aspectes de la personalitat dels alumnes. 

 

Pensem que la música és també una eina molt vàlida per a fomentar la creativitat, la imaginació i per a que l’alumne tingui elements per ser una persona activa.

 Taller de Música
Taller de Música

© Taller de Música       Avís legal   Crèdits
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 15:30 a 21:00